Sanne Bakker – Verdoorn

Sanne Bakker-Verdoorn is één van de trainers van CrossFit Sliedrecht. Op zaterdagochtend verzorgt Sanne de CrossFit kids WOD, maar zij is ook vaker te zien in de reguliere lessen als coach en om zelf te trainen. Daarnaast heeft zij ervaring opgedaan voor CrossFit tijdens en na de zwangerschap, doordat zij in 2019 zelf mama is geworden en een speciale (Level 1 en 2) cursus heeft gevolgd bij de Core Academy. Sinds oktober 2021 is Sanne officieel PowerMama coach en verzorgt zij de PowerMama lessen voor vrouwen tijdens en na hun zwangerschap.

Ik kan CrossFit niet meer wegdenken uit ons leven

“Begin 2018 heb ik de CrossFit Level 1 cursus voor trainers gevolgd en mijn diploma gehaald. In de loop van het jaar heb ik ook de Specialty Course voor Kids & Teens gevolgd. Voornamelijk met het oog om de kidslessen te gaan geven, maar ik val ook in bij de lessen voor volwassenen. Ik vind het beiden erg leuk om te doen. Ik ben gewend om training en cursus te geven voor mijn werk en vind het erg leuk om dit ook op sportief gebied te kunnen doen.”

“Daarnaast heb ik het altijd leuk gevonden om met kinderen te werken. Ik heb vroeger jarenlang jeugdactiviteiten en een jaarlijks kinderkamp georganiseerd bij de plaatselijke korfbalvereniging. Heb je tot slot nog vragen over sporten tijdens en na de zwangerschap? Stel ze dan aan mij! Sporten heeft mij zelf enorm geholpen om goed door de zwangerschap en bevalling heen te komen.”

Level 1 certificaatKids course

× Contact via Whatsapp