CrossFit Kids

CrossFit Kids

Voor de kleintjes.

Ook aan de kids is gedacht bij CrossFit Sliedrecht! Voor kinderen van 8-12 jaar organiseren we wekelijks kidslessen.
Meer bewegen, zelfvertrouwen opbouwen, leren samenwerken en vooral heel veel plezier hebben in sporten: dat is CrossFit Kids! Op een leuke, speelse en soms competitieve manier zorgt CrossFit Kids voor een goede basis voor een gezond, fit en actief leven.
CrossFit Kids
GOEDE BASIS VOOR LATER
In groepsverband trainen de kids algemene fysieke vaardigheden waar ze hun hele leven profijt van hebben. Ook leren ze een aantal basisvaardigheden van CrossFit, zoals squats, presses, thrusters, deadlifts, pull-ups, handstands en nog veel meer. Deze bewegingen komen terug in leuke spelletjes, estafettes, obstakels en workouts in groepsverband. Ook goed voor de sociale vaardigheden dus!


GECERTIFICEERDE TRAINERS
De kidslessen in onze box worden gegeven door SanneLeone en Jeroen, alledrie in het bezit van een CF level 1 en CrossFit Kids diploma. Doordat de groepen klein zijn, krijgt elk kind persoonlijke aandacht. De lessen zijn schaalbaar voor ieder kind, ongeacht leeftijd of ervaring.


GRATIS PROEFLES

Heb jij kinderen, zusjes, broertjes, neefjes of nichtjes die op zoek zijn naar een leuke sport? Schrijf ze in voor een gratis proefles!

Terug naar alle lessen
× Contact via Whatsapp