Events

Events bij CFS.

Gedurende het jaar organiseren wij leuke en gezellige activiteiten voor onze leden. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende evenementen die er tot nu toe op de planning staan. Enkele weken voor aanvang van deze events kunnen leden zich inschrijven via het rooster, maar de data kun je dan vast in je agenda zetten.

MAART

Op zaterdag 19 en 26 maart organiseren wij een gymnastics clinic die verzorgd wordt Karin Weijgers.

APRIL

Op zaterdag 2 april vieren wij het 5 jarig bestaan van CrossFit Sliedrecht. Het thema voor dit feest is een fout disco / trainingspak!

Op woensdag 27 april, Koningsdag, organiseren wij traditie getrouw in de ochtend de buddy workout: “The Wimlex Chipper”. Voor deze workout wordt iedereen in een oranje t-shirt verwacht.

MEI

Op donderdag 26 mei, Hemelvaartsdag, staat de HERO workout MURPH op het programma!

JUNI

In de maand juni richten we een paar weekenden in voor de kwalificatie wedstrijden van “The Aquila Throwdown”. Deze throwdown wordt ook opengesteld voor deelnemers van buiten onze box. Meer informatie over deze throwdown vind je hier: www.aquilathrowdown.nl.

Op zondag 6 juni, Eerste Pinksterdag, staat de HERO workout CHAD op het programma!

Op vrijdag en zaterdag 10 en 11 juni organiseren we voor onze eigen leden een buddy box throwdown. Deze throwdown is alleen voor eigen leden. Meer informatie over de buddy throwdown volgt later.

SEPTEMBER

In september staat de finale van “The Aquila Throwdown” op de planning. Op vrijdagavond, 23 september, zijn we welkom in Bronbad de Lockhorst voor een zwemworkout. Op zaterdag, 24 september, zal dag 2 van het toernooi plaats vinden in onze eigen box.

OKTOBER

Op vrijdag 28 oktober hangt het grote witte doek weer op in de box voor de jaarlijkse filmavond. We zullen hier de re-cap van de CrossFit Games terug kijken!

DECEMBER

Op maandag 26 december, Tweede Kerstdag, staat de “Chirstmas-WOD” op de planning. De foute kersttruien kunnen dan weer uit de kast gehaald worden.