Events

Events bij CFS.

Gedurende het jaar organiseren wij leuke en gezellige activiteiten voor onze leden. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende evenementen die er tot nu toe op de planning staan. Enkele weken voor aanvang van deze events kunnen leden zich inschrijven via het rooster, maar de data kun je dan vast in je agenda zetten.

APRIL

Op donderdag 27 april, Koningsdag, organiseren wij traditie getrouw in de ochtend de buddy workout: “The Wimlex Chipper”. Voor deze workout wordt iedereen in een oranje t-shirt verwacht.

MEI

Op donderdag 18 mei, Hemelvaartsdag, staat de HERO workout MURPH op het programma!

JUNI

Ter ere van het 6 jarig bestaan organiseren wij op vrijdag en zaterdag 16 en 17 juni organiseren we voor onze eigen leden een individuele box throwdown.

Afsluiten doen we met een hapje en drankje. Meer informatie volgt later!

SEPTEMBER

In de maand september richten we een paar weekenden in voor de kwalificatie wedstrijden van “The Aquila Throwdown”. Deze throwdown wordt ook opengesteld voor deelnemers van buiten onze box. Meer informatie over deze throwdown vind je hier: www.aquilathrowdown.nl.

Op 17 september staan de Mud Masters – Airport Weeze op het programma. Als box hebben we er voor gekozen om het parcours van 12 km af te leggen. Inschrijven doe je zelfstandig via de website van de Mud Masters: Startvak 12:10 Jaguars! In de app van CrossFit Sliedrecht hebben we een gratis event aangemaakt waarop je kunt aanmelden en je buddies laat zien dat je mee doet.

OKTOBER

In oktober staat de finale van “The Aquila Throwdown” op de planning. Op vrijdagavond, 27 oktober, zijn we welkom in Bronbad de Lockhorst voor een zwemworkout. Op zaterdag, 28 oktober, zal dag 2 van het toernooi plaats vinden in onze eigen box. (data onder voorbehoud)

DECEMBER

Op maandag 26 december, Tweede Kerstdag, staat de “Chirstmas-WOD” op de planning. De foute kersttruien kunnen dan weer uit de kast gehaald worden.

× Contact via Whatsapp