CrossFit ervaringen

Onze atleten.

Of je nu fitter, sterker of gewoon letterlijk en figuurlijk beter in je vel wilt zitten: iedereen heeft zijn of haar eigen doelen. Ben je benieuwd wat onze leden keer op keer terug naar onze CrossFit-box brengt? Wij vroegen het een aantal atleten!
Fitter dankzij CrossFit.

Jurgen Polderman

Jurgen is zijn vrienden – die hem overhaalden om te CrossFitten – eeuwig dankbaar. Hij voelt zich fysiek veel energieker en mentaal een stuk positiever.

 

lees meer

Afvallen door CrossFit.

Pieter Plug

Afvallen, meer conditie krijgen en vooral weer gezond worden is zijn doel. Pieter vertelt hoe blij hij was dat hij CrossFit ontdekte!

 

lees meer

Tamara Visser
CrossFit na zwangerschap.

Tamara Visser

Tamara wilde na de geboorte van haar twee zoons graag fitter worden. Wij vroegen hoe CrossFit haar daarbij geholpen heeft!

 

lees meer

Dana en Shenley
Samen CrossFitten.

Shenley & Dana

Shenley en Dana komen speciaal uit Rotterdam om in Sliedrecht te trainen. Wat drijft hen om elke week deze kant op te komen?

 

lees meer

CrossFit na je 50e.

Dik Bakker

Toen zijn zoon een eigen CrossFit box begon, kon hij het niet laten om daar ook een kijkje te nemen. Wij vroegen Dik wat hem motiveert om te CrossFitten!

 

lees meer

CrossFit naast duursport.

Sandra Kroon

Sandra wilt graag naast alle duursporten iets aan kracht doen. Ze vertelt hoe CrossFit bijdraagt aan een sterker lichaam, zonder blessures.

 

lees meer

Meer weten?

× Contact via Whatsapp