Jurgen Polderman

Jurgen Polderman

Fitter dankzij CrossFit.

Jurgen (32) wilde graag fitter worden en is door vrienden overgehaald om te CrossFitten. En dat pakte goed uit! Sindsdien komt hij vier keer per week van Hendrik-Ido-Ambacht naar Sliedrecht om te trainen en voelt hij zich veel fitter en energieker.
 
Jurgen Polderman
SPONSOR VAN DE SPORTSCHOOL
“Om te sporten heb ik een stok achter de deur nodig, dus mede daarom sponsorde ik jarenlang de sportschool. Ook ben je daar al snel 1,5 uur, waarvan je de helft van de tijd niks doet. Toch wilde ik echt graag fitter worden. Twee vriendinnen sportten al bij CrossFit Sliedrecht en hebben mij overgehaald om eens mee te gaan. Ondertussen komen we met een groep van zeven vrienden hier trainen.”

 

METEEN VERKOCHT
“Natuurlijk was de eerste keer spannend; je niet weet wat je kunt verwachten. Na de eerste proefles was dat helemaal verdwenen. Ik was meteen verkocht! De eerste lessen ging ik helemaal stuk. En nog steeds eigenlijk, maar dat geldt voor iedereen. Ik vind het zo tof hoe iedereen elkaar steunt en aanmoedigt om de workout af te maken.”

“Ik ben niet alleen fysiek, maar ook mentaal een stuk positiever.

Jurgen Polderman
FIT EN OPGEWEKT
“Ik begon met één keer trainen per week, maar merkte daarmee te weinig vooruitgang. Inmiddels ga ik vier dagen CrossFitten en daarnaast voetbal ik nog. Ook daarbij merk ik nu verschil: ik heb veel meer energie. En niet alleen fysiek, ook mentaal ben ik een stuk positiever. Na een WOD voel ik me super fit en opgewekt!”

 

VOEDINGSADVIES
“Op aanraden van trainer Jeroen ben ik ook naar een voedingscoach gegaan. En wat blijkt: ik mag veel meer eten dan ik dacht. Het voedingsadvies voelt niet als diëten en na korte tijd heb ik er al baat bij. Ik merk dat ik zoveel meer energie en kracht heb!”

Meer weten?

× Contact via Whatsapp