Box Throwdown

CROSSFIT SLIEDRECHT BOX THROWDOWN

Nu we de meeste Corona regels los mogen laten is het tijd om nieuw leven in te blazen en de box als vanouds te laten bruisen van de energie!

Naast de andere activiteiten die op de planning staan, organiseren wij op vrijdag 26 en zaterdag 27 november de officiële CrossFit Sliedrecht Box Throwdown exclusief voor onze eigen leden!

Inschrijven kan vanaf 10 oktober 14:00 uur in de CrossFit Sliedrecht app. Schrijf je snel in, want VOL = VOL.

DIVISIES

Tijdens onze Box Throwdown werken we met 3 verschillende divisies. Het maakt dus niet uit of je al enkele jaren bij ons sport of pas net komt kijken, elk lid van CrossFit Sliedrecht kan zich inschrijven voor onze Throwdown! Tijdens de Throwdown houden we dus rekening met het niveau van onze boxleden.

Op vrijdagavond starten we met een placement workout. Deze workout bepaalt uiteindelijk in welke divisie je de strijd op zaterdag aangaat: RX, ADVANCED of SCALED.

WORKOUTS

Voor iedere categorie hebben we uitdagende en gevarieerde workouts bedacht. Wat de workouts precies inhouden vertellen we nu nog niet, maar je kunt het vergelijken met workouts die je in een reguliere les volgt. Wat het precies wordt, blijft nog even spannend!

Voorafgaand aan iedere workout worden alle atleten voorzien van een gezamenlijke briefing waarin we alle movements doornemen. Daarnaast worden de movements voor gedaan en is er tijd om vragen te stellen.

DEELNEMERS

In totaal hebben we plek voor 36 vrouwelijke atleten en 36 mannelijke atleten. In totaal gaan we dus met 72 deelnemers bepalen wie “The top of the Box” is.  We hopen op een volle CrossFit box, dus aarzel niet en schrijf je in!

JUDGES

Zoals gezegd hopen we op een volle box met atleten, maar we zijn ook op zoek naar judges. Indien er niet voldoende judges zijn dan judgen we elkaar. Maar vind je het toch leuk om iets te doen op deze dag, maar je wilt zelf niet meedoen, dan kun je je ook opgeven als vrijwilliger om te judgen en daardoor een fantastische bijdrage leveren aan het toernooi!

TIMETABLE

Op vrijdagavond starten we om 19:00 uur en eindigen we rond 21:00 uur in de box.
Zaterdagochtend verwachten we iedereen weer om 09:00 in de box en zullen we ongeveer rond 16:30 uur klaar zijn.

AFTERPARTY

Na 2 dagen hard werken, sluiten we de Box Throwdown gezellig af met een hapje en een drankje! Onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen, hebben wij een pizza-foodtruck gereserveerd. Ook kan er naast de pizza gerekend worden op een lekker koud drankje.

KOSTEN

De kosten voor deelname aan de CrossFit Sliedrecht Box Throwdown zijn 15 euro per persoon. De kosten voor de afterparty met pizza zijn 10 euro per persoon.

Naast deze 2 fantastische dagen voorzien wij alle atleten en vrijwilligers nog van een leuke goodiebag!

Voor beide events kan apart ingeschreven worden, dus ook als je niet mee doet aan de Throwdown kan je gezellig langs komen voor een hapje en een drankje.