Box Throwdown

CROSSFIT SLIEDRECHT BOX THROWDOWN

Op vrijdagavond 16 juni en zaterdag 17 juni organiseren wij exclusief voor onze eigen leden de CrossFit Sliedrecht Box Throwdown 2023!

Inschrijven kan vanaf vandaag in de CrossFit Sliedrecht app. Schrijf je snel in, want VOL = VOL.

DIVISIES

Tijdens onze buddy Box Throwdown werken we met 3 verschillende divisies. Het maakt dus niet uit of je al enkele jaren bij ons sport of pas net komt kijken, elk lid van CrossFit Sliedrecht kan zich inschrijven voor onze Throwdown! Tijdens de Throwdown houden we dus rekening met het niveau van onze boxleden.

Op vrijdagavond starten we met een placement workout. Deze workout bepaalt uiteindelijk in welke divisie je de strijd op zaterdag aangaat: RX, ADVANCED of SCALED.

WORKOUTS

Voor iedere categorie hebben we uitdagende en gevarieerde workouts bedacht. Wat de workouts precies inhouden vertellen we nu nog niet, maar je kunt het vergelijken met workouts die je in een reguliere les volgt. Wat het precies wordt, blijft nog even spannend!

Voorafgaand aan iedere workout worden alle atleten voorzien van een gezamenlijke briefing waarin we alle movements doornemen. Daarnaast worden de movements voor gedaan en is er tijd om vragen te stellen.

DEELNEMERS

We hebben maximaal plek voor 36 mannen en 36 vrouwen. De deelnemers worden net zoals op de voorgaande throwdown door een placement workout onderverdeeld in 3 verschillende divisies: RX, ADVANCED en SCALED.  We hopen op een volle CrossFit box, dus aarzel niet en schrijf je in!

 

HYROX CFS

https://crossfitsliedrecht.nl/wp-content/uploads/2024/05/HYROX-CFS.pdf

JUDGES

Zoals gezegd hopen we op een volle box met atleten, maar we zijn ook op zoek naar judges. Indien er niet voldoende judges zijn dan judgen we elkaar. Maar vind je het toch leuk om iets te doen op deze dag, maar je wilt zelf niet meedoen, dan kun je je ook opgeven als vrijwilliger om te judgen en daardoor een fantastische bijdrage leveren aan het toernooi!

TIMETABLE

Op vrijdagavond starten we om 19:00 uur en eindigen we rond 21:00 uur in de box.
Zaterdagochtend verwachten we iedereen weer om 09:00 in de box en zullen we ongeveer rond 16:30 uur klaar zijn.

AFTERPARTY

Na 2 dagen hard werken, sluiten we de Box Throwdown gezellig af met een hapje en een drankje! Onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen, hebben wij een pizza-foodtruck gereserveerd. Ook kan er naast de pizza gerekend worden op een lekker koud drankje.

SPRINGKUSSEN

Op zaterdagmiddag zal er vanaf 12:00 uur tot ongeveer 19:00 uur een springkussen voor de kids zijn. Gebruik is op eigen risico.

KOSTEN

De kosten voor deelname aan de CrossFit Sliedrecht Box Throwdown zijn 17,50 euro per persoon. De kosten voor de afterparty met pizza zijn 17,50 euro per persoon.

Voor beide events kan apart ingeschreven worden, dus ook als je niet mee doet aan de Throwdown kan je gezellig langs komen voor een hapje en een drankje.

× Contact via Whatsapp