Voor wie is CrossFit?

Steven Bakker

CrossFit is voor iedereen.

Bij CrossFit doet iedereen mee op eigen niveau. Voor elke workout wordt per individu de uitvoering en intensiteit aangepast naar een niveau dat voor diegene haalbaar en uitdagend is. Daarom is CrossFit echt geschikt voor iedereen!

 

Boek een gratis proefles
MAAK HET ZO ZWAAR ALS JE ZELF WILT
Voor elke workout zijn er streefgewichten voorgeschreven, maar in de praktijk zijn deze gewichten maar haalbaar voor een handje vol CrossFitters. Je schaalt de gewichten naar je eigen kunnen. Daarnaast staat techniek altijd voorop: zodra je de techniek nog niet helemaal onder de knie hebt, adviseert de trainer om lichtere gewichten te pakken en te werken aan de techniek.


HAALBAAR VOOR IEDEREEN

Kun je nog geen push-up? Geen zorgen! Dan kun je deze oefening gewoon op je knieën of op een box doen. Kun je een oefening niet vanwege lichamelijke klachten? Ook dan wordt er in overleg met de trainer naar een alternatief gezocht. CrossFit is dus echt voor iedereen, ongeacht leeftijd of fitheid.

 

CROSSFIT TIJDENS EN NA DE ZWANGERSCHAP
CrossFit Sliedrecht biedt in samenwerking met de Core Academy het PowerMama trainingsprogramma aan. Dit is een speciale zwangerschapscursus voor vrouwen die willen sporten tijdens de zwangerschap en/of na de bevalling.

Meer weten?

× Contact via Whatsapp