PowerMama Loopt Hard

PowerMama® Loopt Hard cursus

Wil jij graag weer 30 minuten aaneengesloten (5 km) kunnen hardlopen zonder vervelende klachten als bekkenpijn of urineverlies? Vind je het lastig om dit zelf weer op te bouwen? Of vind je het gewoon leuk om samen met andere moeders lekker buiten hard te lopen?

Elk voorjaar (start begin april) en najaar (start eind augustus) organiseren wij een hardloop cursus speciaal voor moeders. Onze PowerMama coach Annieke heeft hier een speciale opleiding voor gedaan en wij bieden het speciaal ontwikkelde ‘PowerMama Loopt Hard’ programma aan.

Aanmelden

Wat houdt deze cursus in?

In deze 12-weekse cursus ga je het hardlopen opbouwen naar 30 minuten aaneengesloten rennen (ongeveer 5 kilometer).

Een les duurt een uur en bestaat uit meerdere onderdelen. Er is aandacht voor de hardlooptechniek, balans, krachttraining (benen, billen en core) en een stuk hardlopen. Het hardlopen bouwen we uiteraard op waarbij we wandelen en rennen afwisselen in een opbouwend schema.

Voorwaarden voor deelname is wel dat je al enige balans en krachttraining gedaan moet hebben (hiervoor hebben wij een richtlijn wat je ongeveer moet kunnen) en dat je 2 keer per week zelf traint (hardloopschema en krachttraining). Dit kun je natuurlijk ook gezellig samen met een andere moeder doen of eventueel. combineren met andere lessen bij ons. Anders lukt het mogelijk niet om na 12 weken de 5 kilometer te halen.

Voor wie?

De cursus is voor alle moeders vanaf 6 maanden na hun bevalling. Je mag ook starten als je kinderen al ouder zijn en je graag weer verantwoord wilt gaan opbouwen. Voor vrouwen die al PowerMama/CrossFit gedaan hebben en geen klachten hebben, is 4 maanden na hun bevalling ook bespreekbaar. Ons advies is om dan ‘toestemming’ van een bekkenfysiotherapeut te vragen. Overleg hiervoor ook even met Sanne & Annieke.

Wanneer en waar?

  • Woensdag 10 april, wekelijks van 20.00 – 21.00 uur.
  • De volgende groep start naar verwachting eind augustus.

Locatie:

De trainingen worden gegeven bij CrossFit Sliedrecht aan de Sportlaan 377 te Sliedrecht of een andere hardloop plek in de buurt.

Kosten

De kosten voor deze 12 weken zijn €180 euro, €15 per les (Adviesprijs: €220). Je kunt hiervoor een rittenkaart in onze webshop aanschaffen. Let op t/m 28 maart is er €20 early bird korting!

Aanmelden

Aanmelden kan via de SportBit app. Nadat je een persoonlijk account hebt aangemaakt kun je via de webshop de PowerMama Loopt Hard rittenkaart kopen en de cursus online betalen. Let op: deze is alleen te zien in de webshop als er nog een plek beschikbaar is. Vervolgens volgt er ongeveer een week voor start meer praktische informatie via de email.

Vragen

Voor vragen of meer informatie over de cursus kun je contact opnemen met Sanne Bakker via: info@crossfitsliedrecht.nl o.v.v. PowerMama Loopt Hard.

NB. je ontvangt meestal binnen drie werkdagen reactie. Indien je niks hebt ontvangen, check dan even je spam of stuur een bericht via Whatsapp.

Terug naar alle lessen
Erkende interventie
× Contact via Whatsapp