Boxrules

Laat je ego buiten de deur

Er is altijd iemand sneller, sterker of beter. Gebruik dit om jezelf te motiveren om zelf ook sneller, sterker en beter te worden. De WOD is pas afgelopen als iedereen klaar is, dus moedig anderen aan als jij al klaar bent.

Techniek staat voorop

Als de techniek goed is, komen de gewichten en snelheid vanzelf. Luister naar de trainer en vraag om hulp als iets niet helemaal duidelijk is. Geef nooit op, maar weet waar je grenzen liggen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen gezondheid.

Kom op tijd

Kom op tijd en zorg dat je voor aanvang van de les klaar bent om te starten met de training. Kom eventueel iets eerder naar de box als je wat meer tijd wilt besteden aan double unders, roeien, stretchen en/of mobiliteit.

Houd de box netjes

Leg na afloop van de les alle spullen netjes terug op de plek waar je het gepakt hebt en veeg viezigheid, zoals zweet, drinken of magnesium, van de vloer.

Gooi niet met gewichten

Gooi niet met gewichten

Wanneer je traint met zware gewichten, is het soms noodzakelijk om een stang te laten vallen. Maak er alleen geen gewoonte van om met dure materialen te gooien, zeker niet als je ze kunt controleren.

Meld je op tijd af

Meld je op tijd af

Wanneer je onverhoopt toch niet kunt komen trainen, is het belangrijk je op tijd af te melden in de app. Zo krijgen andere leden voldoende tijd om zich eventueel in te schrijven voor de WOD of Open Gym.

Train voor jezelf

Train voor jezelf en niet voor een ander. Wanneer je creatief telt of onvolledige bewegingen maakt, heb je daar alleen jezelf mee. Pas de WOD aan op je eigen niveau en voer de oefeningen volledig uit. Je haalt hierdoor meer uit je training en boekt sneller resultaat.

Geef nieuwe leden een warm welkom

Stel jezelf voor aan nieuwe leden en help waar nodig. Het kan best spannend zijn als newbie, dus probeer er alles aan te doen om iedereen op zijn/haar gemak te stellen.

Breng de trainer op de hoogte van blessures

Breng de trainer op de hoogte van blessures

Leden zijn verplicht blessures en/of beperkingen voorafgaande de WOD bij de trainer te melden. Samen overleggen we hoe je de training kunt aanpassen; er is altijd een manier om een trainingsprikkel te krijgen.

Meer weten?

× Contact via Whatsapp