Tamara Visser

Tamara Visser

CrossFit na zwangerschap.

Tamara (30) is pas begonnen met sporten sinds ze twee zoontjes heeft. Na haar zwangerschap wilde ze graag fitter worden. Wij vroegen Tamara hoe CrossFit haar daarbij geholpen heeft!
Tamara Visser

MEER KRACHT
“In eerste instantie begon ik met CrossFit omdat ik sterker wilde worden. Regelmatig ging ik hardlopen en deed ik mee aan obstacle runs, maar ik merkte dat ik kracht tekort kwam en daardoor veel obstakels niet haalde. Al na een korte periode trainen bij CrossFit Sliedrecht merkte ik resultaat!”

 

DAT KAN IK NOOIT
“Toen ik net begon met CrossFit voelde ik me net een klein kind; ik keek vol verbazing naar wat sommigen al konden. Ik dacht ‘dat kan ik nooit’, maar nu kan ik het ook! In korte tijd heb ik zoveel geleerd en ben ik veel beter geworden, ook in dingen die onbereikbaar leken.”

“PAS NADAT ONZE KINDEREN ZIJN GEBOREN BEN IK BEGONNEN MET SPORTEN. IK WILDE GRAAG FITTER WORDEN.”

Tamara Visser
COMMUNITY
“De sfeer in de box is ontzettend goed en het voelt echt als een community. Je bent met dezelfde dingen bezig en dat verbindt. Daarnaast is het zeker zo leuk wanneer iemand anders een doel behaalt. Ik geniet daar net zoveel van, als dat ik zelf iets nieuws leer.”

 

STERKER DAN OOIT
“Ik merk dat je mentaal ook veel sterker bent, wanneer je fysiek fitter bent. Ik voel me in het drukke leven op alle vlakken sterker dan ooit!”

Meer weten?

× Contact via Whatsapp