5 redenen om mee te doen aan de throwdown

We don't fear competition

Sommige mensen worden heel enthousiast van een throwdown, anderen kruipen liever weg en doen liever niet mee. Veel atleten zijn bang en onzeker als het gaat om competitie. Je sport toch voor jezelf? Toch vinden wij het enorm leuk én belangrijk dat jullie wel mee doen aan onze throwdown!

Wij zien iedereen groeien sinds de dag dat je voor het eerst binnenstapte in onze box en zijn daar enorm trots op. Hieronder staan 5 redenen opgesomd waarom jij zou moeten mee doen aan de eerste CrossFit Sliedrecht Throwdown. Kies zelf degene uit die jou het meeste aanspreekt en schrijf je in!

1. FUN

De belangrijkste reden om mee te doen is FUN. Ondanks het feit dat het een wedstrijd is, kun je nog steeds plezier hebben om aan een throwdown mee te doen. Alles wat je de afgelopen weken of maanden getraind hebt, kun je dan laten zien. Neem de competitie serieus, maar overdrijf het nooit. Of je nu wint of verliest, probeer het beste uit jezelf te halen en daarvan te genieten. Het is jouw time to shine! Hoe leuk is het om achteraf te kunnen zeggen dat jij ook mee gedaan hebt als iedereen er weken later nog over napraat?

2. FITNESS

De throwdown is dé manier om je level van FITNESS te testen. Laat zien wat de resultaten zijn van jouw harde werk. De sfeer van een throwdown heeft iets magisch, je adrenaline levels stijgen, waardoor je vaak net wat meer kunt dan je had verwacht. Mogelijk lukt nu net die ene oefening of dat hoge gewicht wel, terwijl je er al maanden op geoefend hebt. Verbaas jezelf!

3. FAILURE

is the key to success. Bij FALEN denken velen aan iets negatiefs. Maar onthoud dat alle grote legendarische namen in de wereld, zowel op sportgebied als op ander gebied, vele malen hebben gefaald. Vraag het aan Tia-Clair Toomey en Matt Fraser, Christiano Ronaldo, Steve Jobs of welke andere legende dan ook. Zij zijn echter nooit opgehouden met proberen. Ook als je een keer faalt, geef nooit op!

4. LEARNING

Tijdens het meedoen aan een throwdown kun je veel LEREN over jezelf. Hoe je omgaat met onbekende, nieuwe situaties, met de sfeer en misschien met de druk die je voelt. De ene persoon kan daar uit zichzelf beter mee omgaan dan de andere. Concurrentie is een emotionele achtbaan waarin niets zeker is. Of je nu wint of niet, evalueer het voor jezelf en leer ervan.

5. GROWING

Door te leren kun je niet alleen als atleet GROEIEN, maar ook als persoon. Mensen zitten vaak graag in hun eigen comfortzone. Maar juist daar buiten gaan, zal het groeiproces en je ontwikkeling stimuleren. Door de blootstelling aan nieuwe situaties, door te leren van je fouten en door die kennis te gebruiken voor je volgende trainingsperiode of volgende throwdown.

Tot slot…

Natuurlijk kost het wat lef om de concurrentie van een throwdown aan te gaan, maar je zult er altijd een betere atleet (en persoon in het algemeen) van worden vanwege het leerproces en de ervaring die je mee maakt. Dus doe mee, meld je aan, op jouw eigen niveau, en stel jezelf bloot. We zien je graag op 16 & 17 juni!

AANMELDEN


× Contact via Whatsapp