NIEUW: 12-weekse PowerMama Loopt Hard cursus

Wil jij graag weer 30 minuten aaneengesloten (5 km) kunnen hardlopen zonder vervelende klachten als bekkenpijn of urineverlies? Vind je het lastig om dit zelf weer op te bouwen? Of vind je het gewoon leuk om samen met andere moeders lekker buiten hard te lopen? Meld je dan aan voor onze gloednieuwe PowerMama Loopt Hard cursus!

Wanneer? Elke woensdagavond van 20.00-21.00 uur. Startdatum 10 april.

Waar? CrossFit Sliedrecht (of een hardloop plek in de buurt)

Voor wie? Alle moeders vanaf 6 maanden na hun bevalling. Je mag ook starten als je kinderen al ouder zijn. Voor vrouwen die al PowerMama/CrossFit gedaan hebben en geen klachten hebben, is 4 maanden na hun bevalling ook bespreekbaar. Overleg dit dan even met Sanne & Annieke.

Hoe ziet een les eruit? We besteden ongeveer een half uur aan hardlopen, afgewisseld met wandelen. Dit bouwen we in 12 weken op naar 30 minuten (bijna 5 km) onafgebroken hardlopen. Daarnaast zit er ook een stuk hardlooptechniek, balans en krachttraining van de core en benen in de les, omdat een sterk lijf de basis is om goed te kunnen hardlopen zonder blessures of (bekken)klachten.

Wie is de coach? Onze PowerMama/hardloop coach Annieke.

Voorwaarden en verwachtingen: Je moet al enige balans en/of krachttraining gedaan hebben (voor meer informatie, email ons gerust) en er wordt van je verwacht dat je 2 keer per week het “huiswerk” (hardloopschema, krachttraining) zelf uitvoert. Dit kun je natuurlijk ook gezellig samen met een andere mama’s doen. Anders lukt het mogelijk niet om na 12 weken de 5 kilometer te halen.× Contact via Whatsapp