Throwdown preps: snel herstellen met FlexPower

CrossFitters staan bekend om hun dedication en gaan er vrijwel dagelijks hard tegenaan. Daarbij hebben ze regelmatig te maken met het welbekende fenomeen: spierpijn. Op deze momenten is CrossFit misschien even niet je beste vriend, maar FlexPower gelukkig wel. Wij bij CrossFit Sliedrecht zijn fan en vertellen je meer!

SPIERPIJN: WEL OF NIET TRAINEN?
Je verlegt keer op keer je grenzen om zo hoog mogelijk te kunnen pieken en boven jezelf uit te stijgen, zeker met een throwdown in het vooruitzicht. Het harde trainen is vaak voelbaar in je spieren, wat je de volgende dag kan belemmeren tijdens je training. Grote kans dat je zelfs twijfelt om wel of niet te gaan trainen. Herkenbaar? FlexPower helpt met het verminderen van spierpijn, zodat je toch gewoon kunt knallen tijdens de WOD en je je bijvoorbeeld extra goed kan voorbereiden op een throwdown.

WAT IS FLEXPOWER?
FlexPower sportcrème heeft een doeltreffende warmtewerking op de spieren en bevordert daarmee je fysieke prestaties. De crème heeft een neutrale geur, smeert weg als lotion en de warmte komt pas vrij, zodra je je lichaam in beweging zet.

WAT ZIT ER PRECIES IN EEN TUBE FLEXPOWER?
In een tube FlexPower sportcrème zit alleen maar datgene waardoor je je beter voelt tijdens je workout en achteraf sneller kunnen herstellen. Een tube bevat vier belangrijke elementen: MSM, Glucosamine en Trolamine Salicylate. Voeg daarbij onze Flex-Somes™ technologie en je krijgt een effectieve en geurloze sportcrème, die tot diep in de huid doordringt. 

De ingrediënten klinken best ingewikkeld, maar er zit niks ‘geks’ in. Je kunt dit product gewoon ‘veilig’ gebruiken; FlexPower sportcrème voldoet aan de WADA-richtlijnen voor vrij verkrijgbare producten en bevat geen steroïden.

WANNEER GEBRUIK JE FLEXPOWER?
Niet alleen tijdens je workout, ook voor en na je workout is FlexPower te gebruiken. Totaal dus op drie belangrijke momenten: als toevoeging op je warming-up, tijdens de WOD en als je weer op adem bent, na je workout. Hierdoor creëert FlexPower de mogelijkheid om hoog te pieken en snel te kunnen herstellen. Een goede basis voor elke CrossFitter, op welk niveau dan ook.

Ben je nieuwsgierig naar FlexPower? Ga dan naar flexpowereurope.com voor meer informatie. Of kom een kijkje nemen bij The Aquila Throwdown in onze box op zaterdag 19 oktober 2019 en meet FlexPower!
× Contact via Whatsapp