De CrossFit Sliedrecht Throwdown was een succes!

Eerste throwdown een succes!

PERSBERICHT – De allereerste editie van de CrossFit Sliedrecht Throwdown zit erop! Afgelopen zaterdag 20 oktober, trokken 48 atleten ten strijde om de felbegeerde titel “Fitste atleet”. 

De CrossFit box, gelegen aan de Sportlaan 377, werd speciaal voor dit toernooi omgetoverd tot een schitterende arena, waarin atleten uit Sliedrecht, Dordrecht, Papendrecht en Rotterdam hun workouts moesten afleggen. Om de titel fitste man of vrouw binnen te halen moesten de atleten vier verschillende workouts tot een goed einde brengen. Variërend in diverse oefeningen op het gebied van conditie, kracht en behendigheid.

Het absolute hoogtepunt was de obstakelcourse in workout 3! In de pauze werd tevens een demonstratie van de CrossFit Kids-lessen gehouden en de dag werd afgesloten met een gezellige BBQ.

“DIT SMAAKT NAAR MEER”
Organisator Jeroen Bakker: “Wij hebben onszelf overtroffen. De organisatie stond als een huis, maar uiteindelijk voeren de atleten de echte show op. En dat was te zien aan het aantal toeschouwers die vandaag zijn gekomen om iedereen aan te moedigen. De atleten hebben werkelijk een hoog niveau laten zien. Kortom; het was een fantastische dag! Dit smaakt naar meer. We komen volgend jaar zeker terug.”

Na een spannende strijd tussen Leen van der Plaat van CrossFit Dordrecht en Steven ’t Hart van CrossFit Nultien, wist Steven uiteindelijk de winst bij de mannen binnen te halen. De top 5 bij de vrouwen was tot de finale toe spannend, maar uiteindelijk ging Kelly Redelijkheid van CrossFit Sliedrecht er verdiend met de eerste prijs vandoor.× Contact via Whatsapp